.

.

New
Siemens 14CP32BD81 Тешки стартер на моторот, компензиран за амбиентално преоптоварување со биметал, прирачник/автоматско ресетирање, отворен тип, NEMA 1 куќиште за општа наме

Siemens 14CP32BD81 Тешки стартер на моторот, компензиран за амбиентално преоптоварување со биметал, прирачник/автоматско

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

Класа 14 Не-обратна стартер за мотор, NEMA големина 0 со куќиште од типот 1 Отворен тип, 3-фаза, 3-пол, 18А, 200-208 V. Реле за преоптоварување со компензирана амбиент. UL наведен и CSA сертифициран. Класа 14 Не-обратна стартер за мотор, NEMA големина 0 со куќиште од типот 1. Отворен тип, 3-фаза, 3-пол, 18А, 200-208 V. Реле за преоптоварување со компензирана амбиент. UL наведен и CSA сертифициран. Тешките почетници се дизајнирани за почеток на линијата на единечни фази и полифазни мотори. Овие контроли се достапни во големини на NEMA 00 до 8. Сите контроли на тешки задачи на Сименс, вклучувајќи ги и нашите популарни полу -големини кои се во согласност со важечките тестови на NEMA и UL. Сите почетници се снабдуваат без блокирање на држење што во врска со соодветниот пилот -уред ќе обезбеди заштита или ослободување на низок напон. Starters NEMA се идеални за апликации кои бараат сигурност и издржливост. Типични апликации вклучуваат употреба со машински алати, опрема за климатизација, опрема за ракување со материјали, компресори, дигалки и разни производствени и индустриска опрема, како и во барања за автомобилски апликации. Покрај тоа, Сименс нуди три ексклузивни половина големини; 13⁄4, 21⁄2 и 31⁄2. Стартрите со половина големина ги карактеризираат сите груби карактеристики на перформансите на нашите големини на почетници со оценка на NEMA, но се фракционо големи за поблиску да одговараат на вашиот точен рејтинг на моторот. Како резултат, значителни економски заштеди се овозможуваат без да се жртвува веродостојноста што ја очекувате од почетниот тешки.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди