.

.

New
Gongju31 2мм ширина елипса во форма на дупки за дупки за дупки за кожен кожен удар на дома

Gongju31 2мм ширина елипса во форма на дупки за дупки за дупки за кожен кожен удар на дома

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

Докажана можност и издржливост - Достапна девет големина (ширина 2мм) - 3*2mm, 4*2mm, 5*2mm, 6*2mm, 7*2mm, 9*2mm, 10*2mm, 12*2mm, 25*2mm. Значи, ако добиете слој путер на аерофилот на стоката. 1 x празнина дупка. Без вкус на пробивање е вообичаена алатка за обичен челик, маст за запечатување за да се спречи 'рѓа од челик. Докажана можност и издржливост. - Достапна девет големина (ширина 2мм) - 3*2mm, 4*2mm, 5*2mm, 6*2mm, 7*2mm, 9*2mm, 10*2mm, 12*2mm, 25*2mm. Значи, ако добиете слој путер на аерофилот на стоката. 1 x празнина дупка. Без вкус на пробивање е вообичаена алатка за обичен челик, маст за запечатување за да се спречи 'рѓа од челик. Име на бренд : Seewoods1 x празна дупка- шупливи удари прават чиста форма во дихтунзи, кожа, када, винил и други благи материјали. Пакуван вклучен : Опис : рамен удар, честопати втора рака во правењето кожа за набудување на лентата за набудување. 2mmshape : Ellipsereal : No.45 Steelingizing : 3*2mm, 4*2mm, 5*2mm, 6*2mm, 7*2mm, 9*2mm, 10*2mm, 12*2mm, 25*2mmquantity : 1pcfeatures : -чест за Кожна работа. *2mm, 9*2mm, 10*2mm, 12*2mm, 25*2mm.packaged Вклучен : Белешка : Не е валкано, со цел да се заштити удар и размачкана не 'рѓоса.

Останатите карактеристики

Poser:
2mm
Shape:
Ellipse
Real:
No.45 Steel
Sizing:
3*2mm, 4*2mm,5*2mm,6*2mm,7*2mm,9*2mm,10*2mm,12*2mm,25*2mm
Quantity:
1pc
Features:
- Honorable for the leather work.:
- Vacuous punches make clean shape in gaskets,leather,tubber,vinyl,and other soft materials.:
- Ennead size available (2mm wide) - 3*2mm,4*2mm,5*2mm,6*2mm,7*2mm,9*2mm,10*2mm,12*2mm,25*2mm.:
Packaged included:
Note:
it is not dirty, in order to protect the punch and smear does not rusting.
Обновено

Слични понуди