.

.

New
Замена на пенкало на ubrokeifixit P200 P205 Touch Stylus S за Samsung Galaxy Tab A 8.0 со S Pen 2019 SM-P200 SM-P205, со совети/грицки, со игла за исфрлање, со тип-C до микро USB приклучок

Замена на пенкало на ubrokeifixit P200 P205 Touch Stylus S за Samsung Galaxy Tab A 8.0 со S Pen 2019 SM-P200

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

Совети : Не за Samsung Galaxy Tab A 80 2019 "T290 T295; не за Samsung Galaxy Tab A 8.0 со S Pen 2015" P350 (Wi-Fi); P355 (3 G/LTE); Не за Samsung Galaxy Tab A 8.0 2017 "T380 T385; не за Samsung Galaxy Tab A 8.0 2018" SM-T387 W; SM-T387 V итн. Компатибилен со : Samsung Galaxy Tab A 8.0 со S Pen 2019 "Верзии : SM-P200 (Wi-Fi); SM-P205 (LTE). Совети : Предметот не е оригинален од Samsung; туку трето-партијата Замена. Содржина на пакет : 1 * P200 Замена на пенкало на допир Стил; Промена на делови за замена. Инструкциите за инсталација не се вклучени; ве молиме потврдете дека можете сами да ги инсталирате. Совети : Не за Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 "T290 T295; Не за Samsung Galaxy Tab A 8.0 со S Pen 2015 "P350 (Wi-Fi); P355 (3 G/LTE); не за Samsung Galaxy Tab A 8.0 2017" T380 T385; Не за Samsung Galaxy Tab A 8.0 2018 "SM-T387 W; SM-T387 V итн. Компатибилен со : Samsung Galaxy Tab A 8.0 со S Pen 2019" Верзии : SM-P200 (Wi-Fi); SM-P205 (LTE). Совети : Предметот не е оригинален од Samsung; но замена на трети страни. Содржина на пакетот : 1 * P200 Замена на пенкало на допир Стил; 1 * со совети/грицки; 1 * Исфрлете го иглата; 1 * Тип-Ц до адаптер за микро USB приклучок. Не е одговорна за каква било штета на вашиот уред што може да ги предизвикате при промена на деловите за замена. Инструкциите за инсталација не се вклучени; Ве молиме, потврдете дека можете да инсталирате сами. Не е одговорна за какви било штети на вашиот мобилен телефон што може да ги предизвикате при промена на деловите за замена. Инструкциите за инсталација не се вклучени; Ве молиме, потврдете дека можете да инсталирате сами.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди