.

.

New
Електролукс 55-5304506547 Електролукс опсег/шпорет/вентил за горилник на површината на печката/печката

Електролукс 55-5304506547 Електролукс опсег/шпорет/вентил за горилник на површината на печката/печката

DEN 679.84

Тековен
Во продавницата

Ова е оригинален дел од производителот на оригинална опрема (OEM) Компатибилен со разни модели на електролукс. Овој бел, десен заден вентил на површината на површината (OEM дел број 5304506547) е за опсези, печки и печки. Следете ги упатствата во упатството на сопственикот при инсталирање на овој дел. Исклучете го опсегот и исклучете го снабдувањето со гас пред да го инсталирате овој дел. Ова е оригинален дел од производителот на оригинална опрема (OEM). Компатибилен со разни модели на електролукс. Овој бел, десен заден вентил на површината на површината (OEM дел број 5304506547) е за опсези, печки и печки. Следете ги упатствата во упатството на сопственикот при инсталирање на овој дел. Исклучете го опсегот и исклучете го снабдувањето со гас пред да го инсталирате овој дел. Опсег/шпорет/вентил за горилник на површината на рерната.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди