.

.

New
Brenthaven Edge Folio дизајниран за Apple iPad Air 10.9 за комерцијална, канцеларија, деловна употреба - издржлива, солидна, тестирана заштита од капка со штанд - сива

Brenthaven Edge Folio дизајниран за Apple iPad Air 10.9 за комерцијална, канцеларија, деловна употреба - издржлива,

DEN 1.67

Тековен
Во продавницата

Компатибилност : Може да одговара само на Apple i Pad Air 109 "(4-ти, 5-ти генерал). Забележете дека овој случај на i Pad е некомпатибилен и нема да одговара на никакви модели на i Pad, освен споменатите уреди. Обезбедува заштита од работ до раб, со технологија на агол на зона за да се апсорбира и отклони влијанието. Безбедното заклучување на облоги го штити капакот на сензорот за отпечатоци. надминувајќи ја компатибилноста MIL-STD-810 G. Може да одговара само на Apple i Pad Air 10.9 "(4-ти, 5-ти генерал). Забележете дека овој случај на i Pad е некомпатибилен и нема да одговара на никакви модели на i Pad, освен споменатите уреди. Обезбедува заштита од работ до работ, со технологија на агол на зони за да се апсорбира и отклони влијанието. Безбедниот раб за заклучување го штити капакот на размавта. Сместува карактеристика на сензорот за отпечатоци. Tuck Tab на капакот лесно го транспонира случајот во режим на пишување и прегледување. Капка тестирано до 4-метри и сертифицирани Tech Shell со максимална заштита на уредот над MIL-Specs, надминувајќи го MIL-STD-810 G. Edge Folio за i Pad Air (4 -ти, 5 -ти генерал) е крајното спарување на заштитата и функционалноста. Edge Folio III има ко-обликуван дизајн кој користи и крути и тактилни материјали, интуитивно затворање, заштитен надворешен раб и конструкција на агол што се дистрибуира за да се постигне максимална заштита од пад. Неговата целосно интегрирана покривка останува затворена кога ќе се спушти и се дуплира како штанд со повеќе агол.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди