.

.

New
Karcher NT 25/1 AP 1,85 HP Влатен сув вакуум со 5,5 галон сув капацитет и 3,3 галон влажен капацитет

Karcher NT 25/1 AP 1,85 HP Влатен сув вакуум со 5,5 галон сув капацитет и 3,3 галон влажен капацитет

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

Ветувањето на Карчер : почиста Професионално ниво на перформанси во компактен, лесен за транспортна рамка. Полу-автоматски систем за чистење на филтерот : Исчистете го филтерот со едноставен притисок на копче. Значително го намалува времето на прекин што се потребни за чистење на филтерот и исто така го зголемува животот на филтерот до 3x. Компактен рамен плетенски филтер : Престојува целосно надвор од резервоарот, а со тоа го максимизира капацитетот на резервоарот. Типичните филтри зафаќаат простор на резервоарот, намалувајќи го употребливиот капацитет на резервоарот до 25%; Не филтрите на Кархер НТ!. Ветувањето на Карчер : почиста. Професионално ниво на перформанси во компактен, лесен за транспортна рамка. Полу-автоматски систем за чистење на филтерот : Исчистете го филтерот со едноставен притисок на копче. Значително го намалува времето на прекин што се потребни за чистење на филтерот и исто така го зголемува животот на филтерот до 3x. Компактен рамен плетенски филтер : Престојува целосно надвор од резервоарот, а со тоа го максимизира капацитетот на резервоарот. Типичните филтри зафаќаат простор на резервоарот, намалувајќи го употребливиот капацитет на резервоарот до 25%; Не филтрите на Кархер НТ!. Екстрактор на прашина на Кархер 25/1 обезбедува моќни, удобни перформанси за чистење. Патентираната полуавтоматска технологија за чистење на филтерот обезбедува незаменлива филтрација за максимална продуктивност. Со притискање на копче, вакуумот испраќа моќни рафали на воздухот преку филтерот за да го задржи корисникот на работа со континуирана употреба. Повеќе не застанувате за запушен филтер! Локацијата на врвот на филтерот, заживеана од резервоарот, им овозможува на корисниците да соберат влажни или суви материјали без да го менуваат или отстранат филтерот, како и да обезбедуваат чисти и проблеми со филтерот без проблеми. Издржлива конструкција со години на употреба. Германски инженер. 100% тестиран квалитет.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди