.

.

New
6 x 12 - 4 милји бел блок што може да се поврати поли -торби, со испорака на попуст САД во САД

6 x 12 - 4 милји бел блок што може да се поврати поли -торби, со испорака на попуст САД во САД

DEN 3.33

Тековен
Во продавницата

Зипер со единечна песна ја проширува ширината на торбата и ги одржува производите чисти и ослободени од влага Големата област на бело блок овозможува делови или други информации да бидат напишани со пенкало директно на торбата. Не се потребни етикети!. Повторувачките торби можат повторно да се користат. Торбите ги исполнуваат барањата на ФДА и УСАА. Наведените големини се внатрешните употребливи димензии на торбата. Зипер со единечна песна ја проширува ширината на торбата и ги одржува производите чисти и ослободени од влага. Големата област на бело блок овозможува делови или други информации да бидат напишани со пенкало директно на торбата. Не се потребни етикети!. Повторувачките торби можат повторно да се користат. Торбите ги исполнуваат барањата на ФДА и УСАА. Наведените големини се внатрешните употребливи димензии на торбата. 6 x 12 " - 4 милји бел блок Полски полиња. Не се потребни етикети! Не можат да се користат торбички што може да се користат. Торбите ги исполнуваат барањата на FDA и USDA. Наведените големини се внатрешните употребливи димензии на торбата.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди