.

.

New
Ултра чувствителни кондоми на животниот стил, подмачкани латекс, 36 брои

Ултра чувствителни кондоми на животниот стил, подмачкани латекс, 36 брои

DEN 161.92

Тековен
Во продавницата

Ултра чувствителни кондоми на латекс : Овие ултра тенки подмачкани кондоми обезбедуваат најприродно искуство со чувство; Направено од висококвалитетен, низок мирис латекс со врвна сила на затегнување и отпорност на кршење Ултра мека и екстра чувствителна : Овие кондоми имаат лубрикант без парабени за безбедно и максимално задоволство, плус разгорена форма што ја подобрува чувствителноста за поприродно чувство. Стандарди со највисок квалитет : Нашите кондоми се строго тестирани за да ги исполнат највисоките безбедносни стандарди со цел да се понуди крајната заштита на сексуалната велнес од несакана бременост и СПИ. Колку повеќе знаете, толку подобро се чувствува : истражете ги сите наши стилови и големини за подобрување на задоволството, вклучително и подмачкувани и не-нелибрирани, латекс и не-латекс, ултра тенки и екстра чувствителни и разновидни текстури. Кондом за секој животен стил : носењето кондом не е само за заштита; Изборот на кондом, тоа е точно за вас, може да ви помогне да го донесете вашето убов на следното ниво. Ултра чувствителни кондоми на латекс : Овие ултра тенки подмачкани кондоми обезбедуваат најприродно искуство со чувство; Направено од висококвалитетен, низок мирис латекс со врвна сила на затегнување и отпорност на кршење. Ултра мека и екстра чувствителна : Овие кондоми имаат лубрикант без парабени за безбедно и максимално задоволство, плус разгорена форма што ја подобрува чувствителноста за поприродно чувство. Стандарди со највисок квалитет : Нашите кондоми се строго тестирани за да ги исполнат највисоките безбедносни стандарди со цел да се понуди крајната заштита на сексуалната велнес од несакана бременост и СПИ. Колку повеќе знаете, толку подобро се чувствува : истражете ги сите наши стилови и големини за подобрување на задоволството, вклучително и подмачкувани и не-нелибрирани, латекс и не-латекс, ултра тенки и екстра чувствителни и разновидни текстури. Кондом за секој животен стил : носењето кондом не е само за заштита; Изборот на кондом, тоа е точно за вас, може да ви помогне да го донесете вашето убов на следното ниво.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди