.

.

New
Doitool 1 Поставете влошки за триење на раката со дијаманти за вежбање за вежбање алатки за полиција за полирање на автомобили, прирачно мелење тркало за пескарење, бет

Doitool 1 Поставете влошки за триење на раката со дијаманти за вежбање за вежбање алатки за полиција за полирање

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

синтетички материјал Мелење на абразивен диск- Овој диск за пескарење на рацете има униформа и добар ефект на мелење, заштедете многу време и труд во процесот на пескарење. Електрично тркало за вежбање- Отстранување на гребење, реставрација на дамки од киселински етики, рачно полирање на камени полирање на камени. Рака- Безбедно, ефикасно, полирање со ниска енергија. Висока издржливост и применливост. Дискови за мелење на дијаманти-Брзи, агресивни, ластички, доследни и економични. Дискови за полирање на рацете- Ергономската рачка ја прават подлогата за мелење лесна за употреба, што помага во одличното полирање. Пакетот вклучува 1 x тркалезна рачка 1 x Карактеристики на диск за мелење дијаманти - боја : дискови за мелење на жолти дијаманти. - Големина : 12.36 Inch Дискови за полирање на рацете на дијаманти. - Материјал : Дијамант, сунѓер -бетонски пескарење. - Одлични перформанси за мелење, сервисен живот, може подобро да ви служат диск за пескарење со рака. - Со практични функции и широк спектар на намени, може да се примени на вашиот секојдневен живот добро пополнети влошки за полирање на рацете на дијаманти. - Производот е изработен од врвен дијамантски материјал, кој има одлична текстура и може да биде издржлив за временска подлога за полирање за вежба. - Можете да го купите професионалниот и практичниот производ на подлога за мелење плоча. - Погоден за полирање на површината на мебелот, автомобилите, стаклените материјали за полирање на раката. Композити, бетон, камен, терацо, скапоцен камен, керамика и порцелан.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди