.

.

New
Свртување на електрична енергија за вклучување на електрична енергија BEFIA DIN DIN DR-15W 30W 45W 60W единечен излез 5V 12V 24V AC DC Конвертер прекинувач Влез 110/240VAC

Свртување на електрична енергија за вклучување на електрична енергија BEFIA DIN DIN DR-15W 30W 45W 60W единечен

DEN 758.40

Тековен
Во продавницата

Спецификација на име : напојување со електрична енергија во железницата Модел : DR-15 DR-30 DR-45 DR-60. Енергија : 15 W 30 W 45 W 60 W. Влезен напон : 110/220 VAC. Излезен напон : 5 V 12 V 24 V. Спецификација на име : напојување со електрична енергија во железницата. Модел : DR-15 DR-30 DR-45 DR-60. Енергија : 15 W 30 W 45 W 60 W. Влезен напон : 110/220 VAC. Излезен напон : 5 V 12 V 24 V. Производите за снабдување со електрична енергија за напојување се користат во индустриска контрола на автоматизација, опрема за научно истражување, LED осветлување, опрема за индустриска контрола, опрема за комуникација, опрема за електрична енергија, инструментација, медицинска опрема, полупроводливо ладење и греење, прочистувачи на воздухот, електронски фрижидери, течни кристални дисплеи , LED светилки, производи за аудиција, мониторинг на безбедност, компјутерски случаи, дигитални производи и инструменти и други полиња. Спецификација на име : железнички преклопување електрична енергија за напојување : DR-15 DR-30 DR-45 DR-60 Power : 15 W 30 W 45 W 60 WINPUT Напон : 110/220 VACOUTPUTPUT Напон : 5 V 12 V 24 VDimensions : 93*56*25mm 93*78*56 MMin Stallation Метод : Installation Rail Installation Adbutable Напон : ± 10%Метод на заштита : Преоптоварување, над-напон, пакет со краток спој 1 PCS × Прекинувач за напојување.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди