.

.

New
ЕЛАГ А штанд за xs/xr/xs max/8/8 плус/7/7 плус

ЕЛАГ А штанд за xs/xr/xs max/8/8 плус/7/7 плус

DEN 0.33

Тековен
Во продавницата

Засилување : Акустичното засилување е името на играта! Целосно бесплатно од електроника, овој штанд го зголемува излезниот обем на вашиот i Phone и овозможува музиката да се игра во вашата канцеларија или додека се опушта во вашата дневна соба Инсталација : Инсталацијата не може да биде полесна. Силните магнети го држат вашиот штанд заедно, но лесно можат да се издвојат со рацете за да го поставите вашиот кабел за полнење на место. Управување со кабел : Ако претходно не сте слушнале за нас, една работа што ја носиме на маса е управувањето со кабелот. Нашите штандови имаат начини да управуваат со вашите кабли за да избегнете неред и оштетување. Засекот беше дизајниран на штандот за да му овозможи на вашиот уред да се наплаќа додека ја потпира и ја засилува вашата музика!. Дизајн : Акустичкото засилување на Елаба е направен целосно од транспарентен акрилик кој му дава многу модерен и софистициран изглед. Во оваа дигитална ера на масовно производство, сакавме да донесеме нова мешавина на класичен и модерен дизајн. Детален дизајн со широка компатибилност : Телефонскиот слот има должина од 72мм и ширина од 11,5 мм. Засилување : Акустичното засилување е името на играта! Целосно бесплатно од електроника, овој штанд го зголемува излезниот обем на вашиот i Phone и овозможува музиката да се игра во вашата канцеларија или додека се опушта во вашата дневна соба. Инсталација : Инсталацијата не може да биде полесна. Силните магнети го држат вашиот штанд заедно, но лесно можат да се издвојат со рацете за да го поставите вашиот кабел за полнење на место. Управување со кабел : Ако претходно не сте слушнале за нас, една работа што ја носиме на маса е управувањето со кабелот. Нашите штандови имаат начини да управуваат со вашите кабли за да избегнете неред и оштетување. Засекот беше дизајниран на штандот за да му овозможи на вашиот уред да се наплаќа додека ја потпира и ја засилува вашата музика!. Дизајн : Акустичкото засилување на Елаба е направен целосно од транспарентен акрилик кој му дава многу модерен и софистициран изглед.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди