.

.

New
MURVE ICQ4-100R/2P 220V Двојна Моќност Еднофазна Din Железница АТС Автоматски Трансфер Електричен Селектор Прекинувачи Непрекинато

MURVE ICQ4-100R/2P 220V Двојна Моќност Еднофазна Din Железница АТС Автоматски Трансфер Електричен Селектор Прекинувачи

DEN 2.00

Тековен
Во продавницата

Тип : ICQ4-100 R/2 P Номинална струја : 63 A, 100 A. Столбови : 2 P, Отпорен На Удар напон : 8k V. Номинален изолациски напон : 690 V. Номинален напон : L+N 220-230 V 50-60 Hz. Тип : ICQ4-100 R/2 P. Номинална струја : 63 A, 100 A. Столбови : 2 P, Отпорен На Удар напон : 8k V. Номинален изолациски напон : 690 V. Номинален напон : L+N 220-230 V 50-60 Hz.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди