.

.

New
Pebeo Fine Metal Round Round Pébéo Paints Box Adquolor Palette Palett

Pebeo Fine Metal Round Round Pébéo Paints Box Adquolor Palette Palett

DEN 3.33

Тековен
Во продавницата

Половина кутија за бои за акварел на корпи - Овој избор на 24 полу -коси од фино акварел е дизајниран во занаетчиската традиција на акварели на Пебео Тој е многу погоден како палета за патувања во акварел или да се заврши случајот за цртање. Фино комплет за акварел - Изработено од мелени пигменти и арапска гума за џвакање, овој комплет за цртање содржи широк спектар на фини акварели што можат да се користат на акварел хартија или картон. Изработено е во традиционалните техники на акварел во Пебео. Светли, длабоки и транспарентни бои : Необично со едни со други и лесни за разредување, светлите бои на оваа акварелна метална кутија имаат длабочина на тон и транспарентност што остануваат по сушењето. Вашата палета за бои во Пебео - Патувачка акварелна кутија 24 бои : примарна жолта, лесна кадмиум жолта, примарна кадмиум црвена, ализарин црвена, трајна виолетова, ултрамарин сина боја, примарна фталоцијанин сина, кобалт сина, трајна зелена, зелена земја, мочен меур зелена, жолта окер, жолт окер, жолт окер, жолт окер, жолт окер, Изгорена Сиена, изгорена сенка, слонова коска од црна, кинеска бела боја, Пејн Греј, Индиго, Портокалово, трајно розова, темна кадмиум жолта, фталоцијанин зелена, сепија, пруски сина боја. Малата историја на акварелот во акварелата - токму околу 16 век, големите мајстори на акварел се појавија на Западот. Нивната преносливост и навременост ги направија идеални за илустрирање на откритијата на новиот свет, а подоцна и во колониите. Половина кутија за бои за акварел на корпи - Овој избор на 24 полу -коси од фино акварел е дизајниран во занаетчиската традиција на акварели на Пебео. Тој е многу погоден како палета за патувања во акварел или да се заврши случајот за цртање. Фино комплет за акварел - Изработено од мелени пигменти и арапска гума за џвакање, овој комплет за цртање содржи широк спектар на фини акварели што можат да се користат на акварел хартија или картон. Изработено е во традиционалните техники на акварел во Пебео. Светли, длабоки и транспарентни бои : Необично со едни со други и лесни за разредување, светлите бои на оваа акварелна метална кутија имаат длабочина на тон и транспарентност што остануваат по сушењето. Вашата палета за бои во Пебео - Патувачка акварелна кутија 24 бои : примарна жолта, лесна кадмиум жолта, примарна кадмиум црвена, ализарин црвена, трајна виолетова, ултрамарин сина боја, примарна фталоцијанин сина, кобалт сина, трајна зелена, зелена земја, мочен меур зелена, жолта окер, жолт окер, жолт окер, жолт окер, жолт окер, Изгорена Сиена, изгорена сенка, слонова коска од црна, кинеска бела боја, Пејн Греј, Индиго, Портокалово, трајно розова, темна кадмиум жолта, фталоцијанин зелена, сепија, пруски сина боја. Малата историја на акварелот во акварелата - токму околу 16 век, големите мајстори на акварел се појавија на Западот.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди