.

.

New
ЈАЖЕ Прецизни Запчаници 9Т-28Т 0,6 М Мала Челична Опрема 2,5 ММ Дупка

ЈАЖЕ Прецизни Запчаници 9Т-28Т 0,6 М Мала Челична Опрема 2,5 ММ Дупка

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

9Т-28Т 45# Челична Опрема; Материјал : 45# Опрема за шипки : 9 заби, модул 0,6, надворешен дијаметар €7mm. Голема опрема за заби : 28 заби, модул 0,5, надворешен дијаметар Qu14, 8mm. Внатрешна дупка : Qu2, 5mm (Забелешка : внатрешната дупка и лесната тркалезна шипка од 2,5 mm се вклопуваат во клиренсот и можат слободно да се ротираат). Вкупна висина : 7,4 мм; Дебелина на големи заби : 2ММ. 9Т-28Т 45# Челичен Менувач : 45#опрема за Пинион : 9 заби, модул 0,6, надворешен дијаметар €7mmbig запчаник : 28 заби, модул 0,5, надворешен дијаметар Qu14, 8mm Inner дупка : Q2, 5mm (Забелешка : внатрешната дупка и светлосниот круг од 2,5 мм прачката се вклопува во клиренсот и може слободно Да Се Ротира)вкупна висина : 7,4 ММ ДЕБЕЛИНА на големи заби : 2мм.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди