.

.

New
2pk Тера Пумпа Тешка Пумпа За Пренос На Течности Со Брз Проток, Флексибилна Цевка За Вшмукување За Лесни Масла, Гас, Дизел Или Раствори На База На Вода

2pk Тера Пумпа Тешка Пумпа За Пренос На Течности Со Брз Проток, Флексибилна Цевка За Вшмукување За Лесни Масла,

DEN 451.84

Тековен
Во продавницата

Проток до 5 Литри Во Минута Должина На Цревото за празнење од 26,5 инчи. Преносни, мала тежина и тешки материјали. Лесно празни контејнери. Уникатен Систем за вшмукување со свиткување. Копче на врвот на пумпата за ослободување на сифон вакуум и запирање на вшмукување. Корисно во гаражата, подрумот, бањата и дворот. [3 X СТАПКИ НА ПРЕНОС ] Пренесува До 5 Литри Во Минута или ~ 23 Литри Во Минута со Рачно Сифонско Дејство-Флексибилно Брановидно Црево за Празнење од 26,5 инчи. [ТЕШКА ПЛАСТИКА ] Изградена Од Тешка Пластика П. Е За Пренос На Керозин, лесни масла, дизел масла, хемиски инсектициди, толуен, лесни растворувачи, бензин, вода за пиење и алкохолни пијалоци. [ЦЕВКА за ВШМУКУВАЊЕ ] Должина од околу 16,5 инчи, Одговара на Лименки За Гас од 3 до 5 Галони, Лименки За Џери со уникатна цевка за вшмукување што може да се свитка за неправилни контејнери, кофи од 5 Галони и повеќе-Цевката за Вшмукување се сече под агол за повторно да се постави на дното На Бурињата со Барабан и да се зграби секое последно гориво. [ВЕНТИЛ ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ] Контролирајте Го Протокот со притискање На Вентилот За Ослободување кој се наоѓа на врвот на сијалицата за да се запре протокот - Вшмукувачката Цевка се сече под агол за повторно да се постави на дното на Бурињата со Барабан и да се зграби секое последно гориво. [ГАРАНЦИЈА НА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ ] Тера Пумпа е доверлив бренд повеќе од 10 години, вклучува 1-Годишна Гаранција за Дефекти На Производителот. Апликации : Керозин, лесни масла, дизел масла, хемиски инсектициди, толуен, лесни растворувачи, бензин, вода за пиење и алкохолни пијалоци.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди