.

.

New
Болт Мц ХАРДВЕР КХ/КХФ Про Болт Пакет БМХ-КХПП

Болт Мц ХАРДВЕР КХ/КХФ Про Болт Пакет БМХ-КХПП

DEN 0.33

Тековен
Во продавницата

Само резервна компанија да понуди хардвер во фабрички стил и завршница Возачите целосно ќе го ценат овој комплет со целосна големина кој е преполн со хардвер во фабрички стил. Вклучува : завртки на роторот, завртки за обвивки, завртки за седишта, завртки за подрамки, завртки за штитници за вилушки, т-навртки, алуминиумски чаури, растојанија за заклучување на алуминиумски раб, завртки за запчаници, навртки за фуџи, подлошки за алуминиумски и бакарни одводни приклучоци, решетки за матични вентили за замена, завртки за глава М5, М6 и М8 хексадецимални глави и многу повеќе (варира во зависност од брендот). Дизајниран само за модели со целосна големина. За моделите KX/KXF. Само резервна компанија да понуди хардвер во фабрички стил и завршница. Возачите целосно ќе го ценат овој комплет со целосна големина кој е преполн со хардвер во фабрички стил. Вклучува : завртки на роторот, завртки за обвивки, завртки за седишта, завртки за подрамки, завртки за штитници за вилушки, т-навртки, алуминиумски чаури, растојанија за заклучување на алуминиумски раб, завртки за запчаници, навртки за фуџи, подлошки за алуминиумски и бакарни одводни приклучоци, решетки за матични вентили за замена, завртки за глава М5, М6 и М8 хексадецимални глави и многу повеќе (варира во зависност од брендот). Дизајниран само за модели со целосна големина. За моделите KX/KXF. Само резервна компанија да понуди хардвер во фабрички стил и завршница. Возачите целосно ќе го ценат овој комплет со целосна големина кој е преполн со хардвер во фабрички стил. Вклучува : завртки на роторот, завртки за обвивки, завртки за седишта, завртки за подрамки, завртки за штитници за вилушки, т-навртки, алуминиумски чаури, растојанија за заклучување на алуминиумски раб, завртки за запчаници, навртки за фуџи, подлошки за алуминиумски и бакарни одводни приклучоци, решетки за матични вентили за замена, завртки за глава М5, М6 и М8 хексадецимални глави и многу повеќе (варира во зависност од брендот).

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди