.

.

New
Случај на Facom CK.467BJP10 за 467B.JP10, повеќебојно

Случај на Facom CK.467BJP10 за 467B.JP10, повеќебојно

DEN 107.04

Тековен
Во продавницата

Отпорен случај за лесно складирање и транспорт на вашиот сет од 10 клучеви (клучеви не се вклучени) Случај продаден сам. Отворениот крај на лизгање помага да се спречи отворениот крај на клучот да се лизне од прицврстувачот. Аголот на прицврстувачот е заклучен во главата од жлебот. Штом се применува вртежен момент на прицврстувачот, главата се заклучува дека е практично невозможно да се лизне главата. Опредениот внатрешен профил создава поголеми области за контакт помагаат да се продолжи животот на сврзувачки елементи. Помага во зголемување на продуктивноста и ефикасноста. Помалку ризик од повреда на нападот од лизгање на клучот. Помалку штета и заокружување на сврзувачки елементи. Пролетта спречува крај на кутијата да помине или да се лизне од прицврстувачот, но иновативниот дизајн му дозволува на клучот да помине низ орев за да има пристап до втора орев доколку е потребно. Подигнатиот агол на офсет од 15 степени дава крајниот пристап за постигнување на вдлабнати или тесно распоредени сврзувачки елементи. Подобра удобност со помалку стрес на рака. Поголема јачина за зголемена безбедност. Му овозможува на корисникот да примени повеќе вртежен момент. Истиот дизајн како опсегот Facom 440. Лесно е да се чува чист. Спречува корозија.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди