.

.

New
20 парчиња Chrome 14mm x 1,50 тркала Ореви за вклопување во 2001 Chevrolet Silverado 2500 HD може да одговара на OEM венчињата, купувачот треба да ги разгледа спецификациите

20 парчиња Chrome 14mm x 1,50 тркала Ореви за вклопување во 2001 Chevrolet Silverado 2500 HD може да одговара на OEM

DEN 899.20

Тековен
Во продавницата

Вкупна должина : 1,38 " Големина на низата : 14мм x 1,50. Тип на седиште : 60 ° конус седиште. Големина на главата : 13/16" Хекс. Вкупна должина : 1,38 ". Големина на низата : 14мм x 1,50. Тип на седиште : 60 ° конус седиште. Големина на главата : 13/16" Хекс. Вкупна должина : 1,38 "Големина на низата : M14x1.5 Тип на седиште : 60 ° Конус Седиште Големина на главата : 13/16" Хекс финиш : Chrome.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди