.

.

New
Монитор на батеријата, мерач на капацитет на батеријата Едноставна инсталација 8‑63V висока точност за работа

Монитор на батеријата, мерач на капацитет на батеријата Едноставна инсталација 8‑63V висока точност за работа

DEN 1246.40

Тековен
Во продавницата

Мерач на батерија : Дизајн да има широк опсег на мерење на напон од 48 V, мерачот на батеријата може подобро да ја следи состојбата на работењето на батеријата Различни режими : Можете да го користите копчето за да го префрлите дисплејот помеѓу цикличниот волтметар и процентот на батерија, исто така, позадинско осветлување, режим на мирување, итн. Сигурна работа : Одлична водоотпорна изведба обезбедува стабилно работење во различна временска состојба, додека материјалот ABS овозможува долг живот. Повисоко : жиците се многу едноставни, а тестерот за батерии е опремен со обратна врска за повисока, многу лесна и сигурна. Лесно за инсталирање : Доаѓа со мала тежина и компактна големина, исто така, удобната инсталација може брзо да се заврши во рок од неколку минути. Мерач на батерија : Дизајн да има широк опсег на мерење на напон од 48 V, мерачот на батеријата може подобро да ја следи состојбата на работењето на батеријата. Различни режими : Можете да го користите копчето за да го префрлите дисплејот помеѓу цикличниот волтметар и процентот на батерија, исто така, позадинско осветлување, режим на мирување, итн. Сигурна работа : Одлична водоотпорна изведба обезбедува стабилно работење во различна временска состојба, додека материјалот ABS овозможува долг живот. Повисоко : жиците се многу едноставни, а тестерот за батерии е опремен со обратна врска за повисока, многу лесна и сигурна. Лесно за инсталирање : Доаѓа со мала тежина и компактна големина, исто така, удобната инсталација може брзо да се заврши во рок од неколку минути. Мерач на батерија : Дизајн да има широк опсег на мерење на напон од 48 V, мерачот на батеријата може подобро да ја следи состојбата на работењето на батеријата. Различни режими : Можете да го користите копчето за да го префрлите дисплејот помеѓу цикличен волтметар и процент на батерија, исто така, позадинско осветлување, режим на мирување, итн . Сигурна работа : Одлична водоотпорна изведба обезбедува стабилно работење во различна временска состојба, додека материјалот ABS овозможува долг живот.

Останатите карактеристики

Item Type:
Battery Meter
Material:
ABS
Model:
LY6N
Voltage Range:
48V
Package List:
1 x Battery Meter:
1 x Cable:
Обновено

Слични понуди