.

.

New
Ecogard XF60273 Premium File Filter одговара на Volkswagen Passat 2.0L 1990-1993, Quantum 2.2L 1983-1988, Quantum 1.7L 1982-1983

Ecogard XF60273 Premium File Filter одговара на Volkswagen Passat 2.0L 1990-1993, Quantum 2.2L 1983-1988, Quantum

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

Компатибилен со Volkswagen Passat 20 L 1990-1993, Quantum 2.2 L 1983-1988, Quantum 1. Ги заменува Fram G3746, Purolator F60273, Wix 33277, GM 25055427, VW / Audi 811 133 511, 811 133 511 A, 811 133 511 D. Заштитете го вашиот мотор од оштетување со спречување на странски честички да го достигнат инјекторот за гориво или карбураторот. Конструиран со повеќеслоен материјал кој има оптимална ефикасност на филтрирање. Подобрување на перформансите на моторот со филтрите за гориво Екогард. Запушениот или валканиот филтер за гас може да резултира во потешкотии во започнувањето, двоумење при забрзување, намалена економичност на горивото и грубо мирување. Прецизни влезни/излезни врски за инсталација без проблеми. Филтрите за гориво Ecogard се произведуваат за прецизност за да се вклопат исто како и OEM деловите. Промената на филтерот за гориво на вашето возило е едноставна, лесна задача што може да има огромно влијание врз перформансите на вашиот мотор и долговечноста. Заменувањето на филтерот за гориво помага да се спречат странските честички да предизвикаат оштетување на инјекторите за гориво на вашиот мотор или карбураторот. Ecogard XF60273 Компатибилен со : Volkswagen Passat 2.0 L 1990-1993 Volkswagen Quantum 1.7 L 1982-1983 Volkswagen Quantum 2. Екогард Премиум Филтер за гориво Број на број XF60273. Fits : VW & Audi. Замена : Fram G3746 Purolator F60273 Wix 33277 OE 811 133 511a. Обезбедете вклопување со користење на онлајн каталог на Екогард.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди