.

.

New
Accuform FRA217RA инженер-оценка рефлексивна алуминиум со хендикепиран паркинг знак, легенда „само хендикепиран паркинг“ со графички, 18 должина x 12 ширина x 0,080 дебелина, з

Accuform FRA217RA инженер-оценка рефлексивна алуминиум со хендикепиран паркинг знак, легенда „само хендикепиран

DEN 459.20

Тековен
Во продавницата

Инженерско одделение призматички рефлексивни плочи врзани на 0,080 "дебел алуминиум УВ-отпорни мастила спречуваат избледување од изложеност на отворено. Набавени со горните и долните центри за дупки за пост- или поставување на оградата. Загарантирано за 5 години. Уреди за контрола на сообраќајот) Спецификации. Призматички рефлексивни листови од инженерско ниво се врзуваат со дебел 0,080 "дебел алуминиум. Мастилата отпорни на УВ спречуваат избледување од изложеност на отворено. Испорачани со горните и долните центри за дупки за пост- или поставување на оградата. Загарантирано за 5 години. Во согласност со MUTCD (Прирачник за униформни уреди за контрола на сообраќајот).

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди