.

.

New
Мастер -заклучување - 2 лица носат ленти

Мастер -заклучување - 2 лица носат ленти

DEN 598.40

Тековен
Во продавницата

Магистерските ленти за носење, носат гломазно и тешко да ги зафатат предметите попрактични и удобни Двете целосно интегрирани ленти минуваат наоколу и под предметот за безбедно, 2 лица кои носат решение за предмети до 80 килограми. Хоризонталната лента е 5,5м x 2,5мм, а вертикалната лента за поддршка е 2,5м х 25мм. Двете ленти имаат вградени токи на камери за лесно прилагодување. Растворот за носење има 2 рачки за удобност (1 фиксиран и 1 подвижен за да помогне во создавање балансиран товар). Тие можат да се користат за широк спектар на предмети, како што се кутии, контејнери и други гломазни предмети. 2 лица носат ленти.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди