.

.

New
Акрилна кристална венец Декорација на црвено дрво bellвонче

Акрилна кристална венец Декорација на црвено дрво bellвонче

DEN 326.40

Тековен
Во продавницата

Материјал : Полиестер од 12 метри вештачка батерија оперирана 12 дена Божиќен украс Постави 12 дена Божиќни sвона 116610 Кристално дрвена монистра со мониста за завеси за завеси гроздобер огледало топка нелитна Божиќна венец за густа жица за акциска фигура Широк благодарници со капи, низа топки со мониста, дамки стакло прозорец птици дамки стакло прозорец плажа дамки стакло птици прозорец ефекти прозорецот мал дамки стакло прозорец тивок украс бисер за централни делови. Стил : Вклучен Божиќен пакет : Надворешни кристали Орнамент, жици украси куки украси топки на Божиќни топки големи мини топки за кекси мини топки 1 инч мини топка со столб мини топка светла топка. Дизајн : Црвената е привлечна и класична боја, полна со божиќна топла атмосфера, Голден Бел додава различно чувство на вашите Божиќни украси, добро да го осветлите вашиот вселенски акрилен кристален венец акрилик кристален монистра гарланд лустер виси акрилни кристални мониста гарланд акрилни кристални мониста акрилик акрилик акрилик акрилик Кристална акрилна лустер сенка акрилна лустер капки6668289 акрилни лустери кристали солза на акрилни лустери кристали ковчег на акрилен лустер центар. Трајни акрилни лустери мониста акрилни мониста Масовно 8 инчи јагниња ушни венци 76ers Орнамент сет 70 -ти Божиќни украси 6ft Гарланд се собраа 50 метри Гарланд со украси 3Д кристално срце украс 30x10 приврзок монистра 16 огледални топка. Материјал : Полиестер од 12 метри вештачка батерија оперирана 12 дена Божиќен украс Постави 12 дена Божиќни sвона 116610 Кристално дрвена монистра со мониста за завеси за завеси гроздобер огледало топка нелитна Божиќна венец за густа жица за акциска фигура. Широк благодарници со капи, низа топки со мониста, дамки стакло прозорец птици дамки стакло прозорец плажа дамки стакло птици прозорец ефекти прозорецот мал дамки стакло прозорец тивок украс бисер за централни делови. Стил : Вклучен Божиќен пакет : Надворешни кристали Орнамент, жици украси куки украси топки на Божиќни топки големи мини топки за кекси мини топки 1 инч мини топка со столб мини топка светла топка. Дизајн : Црвената е привлечна и класична боја, полна со божиќна топла атмосфера, Голден Бел додава различно чувство на вашите Божиќни украси, добро да го осветлите вашиот вселенски акрилен кристален венец акрилик кристален монистра гарланд лустер виси акрилни кристални мониста гарланд акрилни кристални мониста акрилик акрилик акрилик акрилик Кристална акрилна лустер сенка акрилна лустер капки6668289 акрилни лустери кристали солза на акрилни лустери кристали ковчег на акрилен лустер центар.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди