.

.

New
1962-63 Паркхурст Детроит Црвените крилја во близина на екипата сет Детроит Црвени крилја екс/МТ Црвени крилја

1962-63 Паркхурст Детроит Црвените крилја во близина на екипата сет Детроит Црвени крилја екс/МТ Црвени

DEN 8480.00

Тековен
Во продавницата

Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Детроит Црвените крилја Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Бил Гадсби, Норм Улман и Алекс Делвечио. Овој 1962-63 Паркхурст Детроит Црвените крилја во близина на тимскиот сет содржи 15 картички, во просек одлична состојба+ 5,5. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Детроит Црвените крилја. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Бил Гадсби, Норм Улман и Алекс Делвечио. Овој 1962-63 Паркхурст Детроит Црвените крилја во близина на тимскиот сет содржи 15 картички, во просек одлична состојба+ 5,5. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1962-63 Паркхурст Детроит Црвените крилја во близина на екипата сет Детроит Ред Вингс (СЕТ) EX/MT Red Wings. Овој 1962-63 Паркхурст Детроит Црвените крилја во близина на тимскиот сет содржи картички во Детроит Вингс и ќе направи совршен подарок за секој обожавател на Детроит Вингс. Со инвентар од над 15,000 тимски комплети, картичките на Дин има Team Setts & во близина на тимски сетови за скоро за секој тим, во повеќе услови, за сите спортови, за повеќето големи сетови издадени помеѓу 1909 и 1979 година. Овој близу тим сет содржи 15 картички надвор од можните 18 картички. Ова не е комплетен сет. Овој сет не ги вклучува следниве картички : #30 Горди Хауе, #31 Горди Хауе, #33 Марсел ПРОВОСТ картичките рангирани со вредност : 1962 Паркхурст #25 Бил Гадсби : 7 - НМ 1962 Паркхурст #21 Норм Улман : 6.5 - Екс/ Екс/ Екс/ MT+ 1962 Park Hurst #32 Alex Delvecchio : 6 - EX/MT 1962 Parkhurst #35 Len Lunde : 7,5 - NM+ 1962 Parkhurst #26 Leo Labine : 7 - NM 1962 Parkhurst #34 Sid Abel : 5 - Ex 1962 Parkhurst #20 Gerry Odrowski : 7 - NM 1962 Park Hurst #22 VIC Stasiuk : 6 - EX/MT 1962 Parkhurst #28 Howie Glover : 5 - Ex 1962 Parkhurst #36 Warren Godfrey : 5.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди