.

.

New
Модели на академија 12295 1/48 УСАФ Ф-15Е Сејмур nsонсон

Модели на академија 12295 1/48 УСАФ Ф-15Е Сејмур nsонсон

DEN 943.84

Тековен
Во продавницата

Точно репродуцирано Ова е комплет за пластичен модел (неизграден / необоен). Потребно е склопување и сликарство (лепак и боја). За умерени до напредни квалификувани модели. Содржи делови за изградба на еден модел. Точно репродуцирано. Ова е комплет за пластичен модел (неизграден / необоен). Потребно е склопување и сликарство (лепак и боја). За умерени до напредни квалификувани модели. Содржи делови за изградба на еден модел.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди