.

.

New
Универзум на Оргон Пендант 7 Чакра кундалини јога мажи жени накит за заштита, балансирање на енергија, медитација го олеснува стресот - комуникација - позитивна тра?

Универзум на Оргон Пендант 7 Чакра кундалини јога мажи жени накит за заштита, балансирање на енергија,

DEN 638.40

Тековен
Во продавницата

Отвора порталот за мудрост, ја зголемува свеста за мудроста ја зголемува вашата духовна свест, ја активира духовната енергија и ви дава поттик за просветлување во оваа област на духовна енергија за да помогне во поврзувањето на повисокото себе со Гардијан Бог Балансираат вашите материјални и духовни енергии, ја зголемуваат вашата свест, ја активираат духовната енергија, ви даваат поттик за духовно просветлување, пробива низ духовни бариери и ја наоѓа најсоодветната духовна моќ. Помага при поврзување на повисокото јас со Гардијан Бог. Има моќ да ја подобри духовноста на животот, да ја развие најосновната енергија на универзумот, да им овозможи на сите енергии со висока фреквенција на универзумот да се опкружуваат и да се соберат околу себе и нечија живеалиште и да се постигне крајна состојба на изобилство и совршенство. Фаворизирана од духовната божествена : целосно отворете го вашиот внатрешен духовен вселенски канал, стекнете духовна свест и целосно развијте ги вашите психички сили. Разберете се себеси поцелосно, прифатете се и бидете просветлени од светлината од внатрешната темнина. Отвора порталот за мудрост, ја зголемува свеста за мудроста ја зголемува вашата духовна свест, ја активира духовната енергија и ви дава поттик за просветлување во оваа област на духовна енергија за да помогне во поврзувањето на повисокото себе со Гардијан Бог. Балансираат вашите материјални и духовни енергии, ја зголемуваат вашата свест, ја активираат духовната енергија, ви даваат поттик за духовно просветлување, пробива низ духовни бариери и ја наоѓа најсоодветната духовна моќ. Помага при поврзување на повисокото јас со Гардијан Бог. Има моќ да ја подобри духовноста на животот, да ја развие најосновната енергија на универзумот, да им овозможи на сите енергии со висока фреквенција на универзумот да се опкружуваат и да се соберат околу себе и нечија живеалиште и да се постигне крајна состојба на изобилство и совршенство. Фаворизирана од духовната божествена : целосно отворете го вашиот внатрешен духовен вселенски канал, стекнете духовна свест и целосно развијте ги вашите психички сили. Разберете се себеси поцелосно, прифатете се и бидете просветлени од светлината од внатрешната темнина. Наша цел е да ги споделиме нашите производи со многу луѓе што е можно по разумна цена и ставаме многу енергија и духовност во секој наш производи. Тие се направени од искусни исцелители кои ги следат принципите на енергетска трансформација и пропорциите на формулата, во комбинација со знаење за седумте чакра систем и духовно заздравување, света геометрија, итн. Соодветниот природен кварц се додава и прочистува од Реики за да се обезбеди максимум енергија и ефикасност.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди