.

.

New
Kohler 1193643 Дел за прицврстување на додатоци, недовршени

Kohler 1193643 Дел за прицврстување на додатоци, недовршени

DEN 1.67

Тековен
Во продавницата

Заштитете ја гаранцијата на производите на Кохлер, секогаш барајте го логото на оригиналните делови на Кохлер Пакет додаток за замена на прицврстувач. Инженерски за промовирање на долговечноста на производот. Направени со врвни материјали за засилена издржливост. Заштитете ја гаранцијата на производите на Кохлер, секогаш барајте го логото на оригиналните делови на Кохлер. Пакет додаток за замена на прицврстувач. Инженерски за промовирање на долговечноста на производот. Направени со врвни материјали за засилена издржливост. Заштитете ја гаранцијата на производите на Кохлер, секогаш барајте го логото на оригиналните делови на Кохлер. Оригиналните делови на Кохлер се дизајнирани од инженерите на Кохлер за одржување на оригиналните перформанси на производот и да промовираат долговечност на производот.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди