.

.

New
Нес Амибо во случајот со прикажување на Нинтендо Амибо

Нес Амибо во случајот со прикажување на Нинтендо Амибо

DEN 2.67

Тековен
Во продавницата

Откријте сосема нов начин за интеракција со вашите омилени ликови и игри Допрете ги бројките на Амибо до контролорот Wii U Game Pad за да комуницирате со компатибилни игри, не е потребен портал. Секоја компатибилна игра нуди различни начини за интеракција со вашата фигура на Амибо. Во зависност од играта, тие можат да растат и учат додека се натпреваруваат заедно. Откријте сосема нов начин за интеракција со вашите омилени ликови и игри. Допрете ги бројките на Амибо до контролорот Wii U Game Pad за да комуницирате со компатибилни игри, не е потребен портал. Секоја компатибилна игра нуди различни начини за интеракција со вашата фигура на Амибо. Во зависност од играта, тие можат да растат и учат додека се натпреваруваат заедно. Нес Амиибо и Нинтендо Амиибо пакет. Ова е совршен јасен случај за прикажување на вашиот амибо. Прави одличен подарок за секој колекционер на Амибо.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди