.

.

New
Склоп на вентилаторот за ладење за Infiniti QX56 2004-2010 Nissan Armada 2005-2015 Pathfinder NV2500 NV3500 Titan Suzuki Equator

Склоп на вентилаторот за ладење за Infiniti QX56 2004-2010 Nissan Armada 2005-2015 Pathfinder NV2500

DEN 911.68

Тековен
Во продавницата

Армада 2005-2015 V8 5 NV2500 2012-2015 V8 5. NV3500 2012-2015 V8 5. Pathfinder 2008-2012 V8 5. Pathfinder 2004 V8 5. Titan 2004-2015 V8 5. Infiniti QX56 2004-2010 V8 5. Suzuki Equator 2009-2012 I4 2. Fits Infiniti QX56 2004-2010 5.6 L, Suzuki Equator 2009-2012 2. Fits Nissan Armada 2005-2015, NV2500/NV3500 5. Fits Nissan Pathfinder 2004 2008-2012 V8 5. Референтен број : 22181, 6600. Една година гаранција. Fits Infiniti QX56 2004-2010 5.6 L, Suzuki Equator 2009-2012 2. Fits Nissan Armada 2005-2015, NV2500/NV3500 5. Fits Nissan Pathfinder 2004 2008-2012 V8 5. Референтен број : 22181, 6600. Една година гаранција. Спојката на вентилаторот за ладење е компонента на системот за ладење која ја контролира работата на вентилаторот за ладење на моторот. Кога на моторот се прегрее, на радијаторот му е потребна помош на вентилаторот за ладење за да влезе воздух во уредот. Откако моторот ќе ја достигне соодветната работна температура, спојката на вентилаторот ќе биде механички исклучен, со што ќе заштедите одредена моќност за вашето возило.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди