.

.

New
Tuffpaulin 20ft x 32ft 10 mil сина, екстра тешка силна тарапаулин, тарпи, метални громи, девица, водоотпорна, 6 слој MLCL технологија, технологија за 3D RIB

Tuffpaulin 20ft x 32ft 10 mil сина, екстра тешка силна тарапаулин, тарпи, метални громи, девица, водоотпорна,

DEN 1.33

Тековен
Во продавницата

6 слоеви ламинирана структура-За разлика од традиционалниот ткаен тарп кој е 3 слоевит производ, Tuffpaulin Tarp е 6 слоевит вкрстена ламинирана повеќеслојна структура која е на 5 x подолга и е целосно лесна Водоотпорни-тафпаулин тарпите се помалку бод и имаат запечатени агли и рабови запечатени со топлина. Дожд или сјај, снег или ветер Оваа тешка тарп може добро да се справи со тоа! Тоа е временски доказ и може да издржи невреме и елементи на отворено. Вграден гром со двојна заштита-автоматски заварени метални громи во комбинација со ултразвучни пластични громи на аглите и по секоја приближно. 3 стапки за да дозволите лесни врски. Засилени рабови и отпорни на солзи - Рабовите на тарпите се искривени од сите 4 страни за да бидат посилни што може да доведат до големината на TARP да биде приближно. Ова го прави тафпаулин тарпите многу отпорни на солза. Најдоброто околу : Направено од 6 слоеви ламинирани филмови, овој материјал е направен да трае подолго од оридијарните тарпи. Не се заморувајте да ги замените искинатите, истрошени пластични тарпи, користете оној што нуди најдобра заштита и е дизајниран да трае. 6 слоеви ламинирана структура-За разлика од традиционалниот ткаен тарп кој е 3 слоевит производ, Tuffpaulin Tarp е 6 слоевит вкрстена ламинирана повеќеслојна структура која е на 5 x подолга и е целосно лесна. Водоотпорни-тафпаулин тарпите се помалку бод и имаат запечатени агли и рабови запечатени со топлина. Дожд или сјај, снег или ветер Оваа тешка тарп може добро да се справи со тоа! Тоа е временски доказ и може да издржи невреме и елементи на отворено. Вграден гром со двојна заштита-автоматски заварени метални громи во комбинација со ултразвучни пластични громи на аглите и по секоја приближно. 3 стапки за да дозволите лесни врски. Засилени рабови и отпорни на солзи - Рабовите на тарпите се искривени од сите 4 страни за да бидат посилни што може да доведат до големината на TARP да биде приближно. Ова го прави тафпаулин тарпите многу отпорни на солза. Најдоброто околу : Направено од 6 слоеви ламинирани филмови, овој материјал е направен да трае подолго од оридијарните тарпи. Не се заморувајте да ги замените искинатите, истрошени пластични тарпи, користете оној што нуди најдобра заштита и е дизајниран да трае. Тафпаулин тарпите се направени од супериорен квалитет на материјал кој обезбедува издржливост со дебелина на тешка должност. Тарпаулинот е дизајниран со заварени споеви помалку бод, мулти-слоевито ламинат со вкрстено ламинат (MLCL), 6-слојна технологија, метални засилени групи (очни капаци) и уникатен дизајн се спротивставува на солзи, рипување или абразија.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди