.

.

New
Кутија За кутии Компатибилна СО Asus Transformer Книга T100-Опфати Урбана Торба, Преку Рамо Гласник Ремени Рачка Торба Џебови-Морнарица

Кутија За кутии Компатибилна СО Asus Transformer Книга T100-Опфати Урбана Торба, Преку Рамо Гласник Ремени

DEN 1.00

Тековен
Во продавницата

? [ЦВРСТА ЗАШТИТА] Кутија За Бокс Компатибилен СО Asus Трансформатор Книга T100 Надворешноста На Урбаната Торба Е изградена од ТЕЖОК најлон материјал за да ја надмине секоја бура. Урбаниот дизајн е стилски и совршен за шетање по улиците или во метрото. ? [МЕКА ВНАТРЕШНОСТ] Внатрешноста е слоевита со МАЗНА ткаенина со свој уникатен дизајн на бранови за заштита На Вашата Трансформаторска Книга Т100. ? [БЕЗБЕДНОСТ НА ПАТЕНТ] со обложена заштита наоколу, Вашата Книга За Трансформатори Т100 е заштитена и патентот е безбедно заклучен на своето место. ? [ЏЕБОВИ] Има вкупно ЧЕТИРИ (4) џебови : три надворешни и еден внатрешен. Два од надворешните џебови содржат и мрежен секундарен џеб внатре! Повеќе од доволно простор за носење на вашиот кабел, полнач, слушалки или која било друга галантерија!. ? [ОПЦИИ за НОСЕЊЕ] Опфатената Урбана Торба ви дава две ПОГОДНИ опции за да ја носите наоколу. Интегрираните рачки не се наметливо вградени во дизајнот и можат да се затскријат кога не се користат. Можете исто така да ја закачите обложената лента за носење на рамо за подобра удобност!. ? [ЦВРСТА ЗАШТИТА] Кутија За Бокс Компатибилен СО Asus Трансформатор Книга T100. Надворешноста На Урбаната Торба Е изградена од ТЕЖОК најлон материјал за да ја надмине секоја бура. Урбаниот дизајн е стилски и совршен за шетање по улиците или во метрото. ? [МЕКА ВНАТРЕШНОСТ] Внатрешноста е слоевита со МАЗНА ткаенина со свој уникатен дизајн на бранови за заштита На Вашата Трансформаторска Книга Т100. ? [БЕЗБЕДНОСТ НА ПАТЕНТ] со обложена заштита наоколу, Вашата Книга За Трансформатори Т100 е заштитена и патентот е безбедно заклучен на своето место. ? [ЏЕБОВИ] Има вкупно ЧЕТИРИ (4) џебови : три надворешни и еден внатрешен. Два од надворешните џебови содржат и мрежен секундарен џеб внатре! Повеќе од доволно простор за носење на вашиот кабел, полнач, слушалки или која било друга галантерија!. ? [ОПЦИИ за НОСЕЊЕ] Опфатената Урбана Торба ви дава две ПОГОДНИ опции за да ја носите наоколу. Интегрираните рачки не се наметливо вградени во дизајнот и можат да се затскријат кога не се користат. Можете исто така да ја закачите обложената лента за носење на рамо за подобра удобност!.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди