.

.

New
А & Д HVW-13 Ролериран транспортер A36098

А & Д HVW-13 Ролериран транспортер A36098

DEN 0.67

Тековен
Во продавницата

Голем пренесувач на ролери - HV -60 KC; HV-200 KC; HW-10 KC; HW-60 KC; HW-100 KC; HW-200 KC; HV-15 KCP; HV-60kcp; HV-200kcp; HW-10 KCP; HW-60 KCP; HW-100 KCP; HW-200 KCP; HV-200 KV-WP; HW-100 KV-WP; Белешка за сериите HW-200 KV-WP : За сите меѓународни нарачки, купувачот ќе биде одговорен исклучиво за царинскиот дозвола, должност и даноци наметнати на пакетот

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди