.

.

New
100 сетови завртки по метални метални завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за забивање на цврста завртка за појас

100 сетови завртки по метални метални завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за завртки за завртки

DEN 3.00

Тековен
Во продавницата

Избрани завртки во Чикаго : 5 големини, 20 поставени за секоја големина, вкупно 100 комплети завртки во Чикаго Избрани големини : Дијаметрите на овие завртки се сите 5 мм (3/16 инчи), со 5 различни должини, вклучуваат 6 мм (1/4 инчи), 10 мм (3/8 инчи) , 12 мм (1/2 инчи ) , 15 mm (9/16 инчи) и 18 mm (11/16 инчи). Широк спектар на употреба : Пост за завртки е погоден за одржување и украсување документ, книга, белешка за книги, албум со фотографии, итн., Добри материјали, особено за кожни занаети. Завртките на Чикаго, исто така, именувани како врзувачки завртки и завртки, лесен за употреба, широко користени како книги за книги или албуми за печатење со фотографии. Исто така, може да се користи во производството на седло и кожа чанти. Широка апликација : Особено костум за украсување на ракотворби за кожа, книги за книги, документ, книга, албум, занаети за DIY, итн. Адресирани завртки во Чикаго : 5 големини, 20 сетови за секоја големина, вкупно 100 сетови на Чикаго завртки. Избрани големини : Дијаметрите на овие завртки се сите 5 мм (3/16 инчи), со 5 различни должини, вклучуваат 6 мм (1/4 инчи), 10 мм (3/8 инчи) , 12 мм (1/2 инчи ) , 15 mm (9/16 инчи) и 18 mm (11/16 инчи). Широк спектар на употреба : Пост за завртки е погоден за одржување и украсување документ, книга, белешка за книги, албум со фотографии, итн., Добри материјали, особено за кожни занаети. Завртките на Чикаго, исто така, именувани како врзувачки завртки и завртки, лесен за употреба, широко користени како книги за книги или албуми за печатење со фотографии. Исто така, може да се користи во производството на седло и кожа чанти. Wide application : especially suit for leather handicrafts decoration, bookbinding, document, book, album, DIY crafts, etc. Assorted chicago screws : 5 sizes, 20 set for each size,100 sets chicago screws in total 5 Different sizes : post diameter is 3 / 16 инчи/ 5 мм, 5 вид должина на пост се 1/4 инчи/ 6 мм, 3/8 инчи/ 10 мм, 1/2 инчи/ 12 мм, 9/16 инчи/ 15 мм, 11/16 инч/ 18 мм; Дијаметарот на завртки и основата е 3/8 инчи/ 10 мм широк апликација : особено костум за декорација на кожни ракотворби, книги за книги, документ, книга, албум, занаети за DIY, итн.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди