.

.

New
Слон бебе месечно по месец ќебето за бебиња за бебиња Персонализирано бебе ќебето за момчиња, пресвртница, персонализирано месечно ќебе

Слон бебе месечно по месец ќебето за бебиња за бебиња Персонализирано бебе ќебето за момчиња, пресвртница,

DEN 2.00

Тековен
Во продавницата

Руно Нашето персонализирано супер меко руно или кадифен минки ќебиња прават апсолутно совршен подарок за секое убаво новороденче. Лесно документирајте го растот на вашето бебе со фотографирање на месечни пресвртници на нашите 30 "x 40" или 50 "x 60" супер меки ќебиња. Ова ќебе е прилагодено со името на вашето дете, ве молиме само поракајте нè преку центарот за пораки со името што сакате на ќебето. Babyебе за бебиња од слон - девојки - Флорал - Версонализирана - пресвртница. Достапни големини : Имаме две достапни опции за големина што може да се најдат во паѓачкото поле на горниот дел од списокот : (30 "x 40" или 50 "x 60") - Забележете дека ќебето 30 "x 40" е Совршено за мали бебиња, но за овој дизајн препорачуваме поголема големина, така што ќе можете да ги следите сите 12 месеци од растот на вашето бебе. Достапно материјал : Ние исто така нудиме два вида на опции за материјали во паѓачката кутија за вашето ќебе : Супер меко руно или супер мека кадифен мики. Ние користиме еко-пријателско, мастило засновано на вода, така што ќебето е супер меко на кожата на вашето бебе и ќе го задржи миењето на бојата по миењето. Инструкции за перење : Машинско миење на ладно и суво суво на ниско ниво. Време на ракување : Секое од овие ќебиња е направено по обичај за вашата специфична нарачка, ве молиме, дозволете 5 до 10 работни дена за да ја испратите вашата нарачка. Испорака : За американските купувачи се користат приоритетни пошта и ќе ви биде обезбедено бесплатно следење за вашата нарачка. За меѓународните купувачи, ќе се користи меѓународна прва класа. Исто така, забележете за меѓународните купувачи, времето за испорака може да се разликува врз основа на земјата и колку брзо вашата царинска канцеларија го обработува вашиот пакет. Исто така, меѓународните купувачи ќе бидат одговорни за сите должности и тарии што можат да бидат поврзани со вашата нарачка. Нашето персонализирано супер меко руно или кадифен минки ќебиња прават апсолутно совршен подарок за секое убаво новороденче. Лесно документирајте го растот на вашето бебе со фотографирање на месечни пресвртници на нашите 30 "x 40" или 50 "x 60" супер меки ќебиња. Ова ќебе е прилагодено со името на вашето дете, ве молиме само поракајте нè преку центарот за пораки со името што сакате на ќебето. Babyебе за бебиња од слон - девојки - Флорал - Версонализирана - пресвртница. Достапни големини : Имаме две достапни опции за големина што може да се најдат во паѓачкото поле на горниот дел од списокот : (30 "x 40" или 50 "x 60") - Забележете дека ќебето 30 "x 40" е Совршено за мали бебиња, но за овој дизајн препорачуваме поголема големина, така што ќе можете да ги следите сите 12 месеци од растот на вашето бебе. Достапно материјал : Ние исто така нудиме два вида на опции за материјали во паѓачката кутија за вашето ќебе : Супер меко руно или супер мека кадифен мики. Ние користиме еко-пријателско, мастило засновано на вода, така што ќебето е супер меко на кожата на вашето бебе и ќе го задржи миењето на бојата по миењето. Инструкции за перење : Машинско миење на ладно и суво суво на ниско ниво. Време на ракување : Секое од овие ќебиња е направено по обичај за вашата специфична нарачка, ве молиме, дозволете 5 до 10 работни дена за да ја испратите вашата нарачка. Испорака : За американските купувачи се користат приоритетни пошта и ќе ви биде обезбедено бесплатно следење за вашата нарачка. За меѓународните купувачи, ќе се користи меѓународна прва класа. Исто така, забележете за меѓународните купувачи, времето за испорака може да се разликува врз основа на земјата и колку брзо вашата царинска канцеларија го обработува вашиот пакет.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди