.

.

New
Лежишта Fasteddy Компатибилни со комплет за запечатени лежишта на фабрички комплет Xray T1

Лежишта Fasteddy Компатибилни со комплет за запечатени лежишта на фабрички комплет Xray T1

DEN 1679.84

Тековен
Во продавницата

✅ Кога само најдобрите ќе направат керамички лежишта со победа на трката што ќе ве стават на подиумот побрзо време подолго време на батеријата и најмесните лежишта што се достапни ✔ Екстремни прецизни хибридни керамички лежишта SI3 N4 керамички топки хром челик 52100 (GCR15) ABEC 5-7 трки со гумени заптивки. Синтетичко подмачкување со ниско влечење и нема заптивки од гума за контакт. ✔ Нашата комерцијална формула за синтетичко подмачкување со висока топлина со ниско влечење ќе трае животот на лежиштето што ќе ви овозможи да достигнете најголема брзина со подолг временски период. ✔ Комплетите за лежишта на Fasteddy ги вклучуваат сите лежишта за надградба на вашето искуство со R/C побрзо подолго и измазнување на времето со врвни перформанси? P?. ✔ Засилете ја вашата игра во збир на керамички лежишта на Fasteddy и никогаш не гледајте наназад. ✅ Кога само најдобрите ќе направат керамички лежишта со победа на трката што ќе ве стават на подиумот побрзо време подолго време на батеријата и најмесните лежишта што се достапни. ✔ Екстремни прецизни хибридни керамички лежишта SI3 N4 керамички топки хром челик 52100 (GCR15) ABEC 5-7 трки со гумени заптивки. Синтетичко подмачкување со ниско влечење и нема заптивки од гума за контакт. ✔ Нашата комерцијална формула за синтетичко подмачкување со висока топлина со ниско влечење ќе трае животот на лежиштето што ќе ви овозможи да достигнете најголема брзина со подолг временски период. ✔ Комплетите за лежишта на Fasteddy ги вклучуваат сите лежишта за надградба на вашето искуство со R/C побрзо подолго и измазнување на времето со врвни перформанси? P?. ✔ Засилете ја вашата игра во збир на керамички лежишта на Fasteddy и никогаш не гледајте наназад. Керамички комплет за запечатено лежиште на фабриката Xray T1 (1) 3x8x3.5 нафрла (2) 4x7x2.5 керамика (2) 5x8x2.5 керамика (2) 5x9x3 керамика (2) 6x10x3 керамика (12) 10x15x4 ceramic Вие купувате лежишта наведени Горе. Во многу случаи, големините на лежиштето може да се променат во зависност од вашиот посебен модел и датумот што е произведен, како и различни хоп -попрс што може да ги инсталирате.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди