.

.

New
2019-20 Ограничен TY Jerome RC Auto Jersey 31/99 Phoenix Suns ~ MR21A - Автограмирани дресови во НБА

2019-20 Ограничен TY Jerome RC Auto Jersey 31/99 Phoenix Suns ~ MR21A - Автограмирани дресови во НБА

DEN 1279.84

Тековен
Во продавницата

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани дресови во НБА. 2019-20 Ограничен TY Jerome RC Auto Jersey 31/99 Phoenix Suns ~ MR21 A Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен во меморијалите на Тај omeером. Оклахома Сити Тандер меморија.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди