.

.

New
Убаво 5 пакувања сакрална силиконска пена облекување 9x9 in, 10 пакувања хидроколоидно облекување, водоотпорни завои од пена за сакрум рана стерилна облекување на ран?

Убаво 5 пакувања сакрална силиконска пена облекување 9x9 in, 10 пакувања хидроколоидно облекување, водоотпорни завои од

DEN 3.33

Тековен
Во продавницата

【Високо апсорбирачки】- Облечувањето со силиконска пена 9x9 во означување за умерена до тешка ексудатна рана, додека хидроколоидните завои големи 4x4 во укажуваат на блага до умерена ексудатна рана 【Побрзо влажно заздравување】- Водоотпорен надворешен слој помага да се одржи влажната околина за напреден процес на заздравување. 【Безболно отстранување】- Лесно за нанесување и отстранување, нежното лепило облекување нема да се држи до раната додека останува добро на место без виткање. 【Широка апликација】- Облекување на силиконска пена 9x9 во (5 преливи) работи добро со акутни рани или хронични рани како што се егзема, цисти, пост-оперативни рани, рани од кревет, чирови на притисок, изгореници од прв и втор степен, плускавци и други ситни трауми. 【Мора да имате за комплетите за прва помош】-Хидроколоидните завои 4x4 во (10 преливи) функционираат добро со исечоци, гребење, повреди на притисок (фаза I-ⅱ), изгореници (фаза I-ⅱ), блистер, црвени мозолчиња, цистична Pimple, хируршки рани, донаторски места и други мали рани. 【Високо апсорбирачки】- Облечувањето со силиконска пена 9x9 во означување за умерена до тешка ексудатна рана, додека хидроколоидните завои големи 4x4 во укажуваат на блага до умерена ексудатна рана. 【Побрзо влажно заздравување】- Водоотпорен надворешен слој помага да се одржи влажната околина за напреден процес на заздравување. 【Безболно отстранување】- Лесно за нанесување и отстранување, нежното лепило облекување нема да се држи до раната додека останува добро на место без виткање. 【Широка апликација】- Облекување на силиконска пена 9x9 во (5 преливи) работи добро со акутни рани или хронични рани како што се егзема, цисти, пост-оперативни рани, рани од кревет, чирови на притисок, изгореници од прв и втор степен, плускавци и други ситни трауми. 【Мора да имате за комплетите за прва помош】-Хидроколоидните завои 4x4 во (10 преливи) функционираат добро со исечоци, гребење, повреди на притисок (фаза I-ⅱ), изгореници (фаза I-ⅱ), блистер, црвени мозолчиња, цистична Pimple, хируршки рани, донаторски места и други мали рани.

Останатите карактеристики

type 1:
Sacral silicone foam dressing 9x9 (6.7x7 pads), 5 individual Pack/Box
type2:
Hydrocolloid Bandages Large 4x4,10 individual Pack/Box
Notice:
1. Do not reuse. Reusing will cause cross-contramination. :
2. Do not use if the package is damged before open. :
3. Store the wound dressing in dry, ventilated environment. :
4. Make sure the dressing completely overlap the edge of the wound at lest 1-2 cm. :
5. Do not use the wound dresing in hot tub, spring, swimming. :
Обновено

Слични понуди