.

.

New
Опрема за жива опрема - лента за монтирање на двојни уреди со 2 глави со топки и пролетни монтирања за да одговара на редовниот паметен телефон. Вклучува нишки од 1/4 -2

Опрема за жива опрема - лента за монтирање на двојни уреди со 2 глави со топки и пролетни монтирања за

DEN 367.84

Тековен
Во продавницата

Pro Live Stream - Оваа висококвалитетна поставка овозможува разновидност на конфигурации Овој сет вклучува 2 држачи за паметни телефони со пролет со средна големина (одговара на телефони до 85 мм). Користете два уреди одеднаш и додадете свој статив. Додадете сопствен статив - Централниот адаптер вклучува 1/4 "-20 навои за да можете да ја завршите оваа двојна лента за монтирање на кој било стандарден статив што веќе го поседувате. Лесен преглед на екранот - Вклучува пролет на вчитан телефон за да можете лесно да го прикачите вашиот телефон и да видите екранот. Овие стеги обезбедуваат безбедно задржување на вашиот уред, така што ќе остане на место. Лесно е да се види екранот во портрет или пејзаж, користете 1 уред или два. Врвот на Централниот адаптер - Оваа двојна монтажа има и адаптер со 1/4 "-20 Теми одозгора за да можете да додадете LED светло во центарот ако изберете. Погледнете слики на пример. LED светло и уреди не се вклучени. Што е вклучено-тешка двојна монтажна лента, од 5/8 до 14/"-20 адаптер за статив за завртки, адаптер за црна црна 1/4" -20 (централен дел), 2x MD. Прицврстувачи на држачот на телефонот (85мм), 1x голем стегач на држачот на телефонот (102мм), стегач за држачи на таблети 1x (187мм), глави од 2x топка. Пристигнува делумно собрани за лесно поставување. Pro Live Stream - Оваа висококвалитетна поставка овозможува разновидност на конфигурации. Овој сет вклучува 2 држачи за паметни телефони со пролет со средна големина (одговара на телефони до 85 мм). Користете два уреди одеднаш и додадете свој статив. Додадете сопствен статив - Централниот адаптер вклучува 1/4 "-20 навои за да можете да ја завршите оваа двојна лента за монтирање на кој било стандарден статив што веќе го поседувате. Лесен преглед на екранот - Вклучува пролет на вчитан телефон за да можете лесно да го прикачите вашиот телефон и да видите екранот. Овие стеги обезбедуваат безбедно задржување на вашиот уред, така што ќе остане на место. Лесно е да се види екранот во портрет или пејзаж, користете 1 уред или два. Врвот на Централниот адаптер - Оваа двојна монтажа има и адаптер со 1/4 "-20 Теми одозгора за да можете да додадете LED светло во центарот ако изберете. Погледнете слики на пример. LED светло и уреди не се вклучени. Што е вклучено-тешка двојна монтажна лента, од 5/8 до 14/"-20 адаптер за статив за завртки, адаптер за црна црна 1/4" -20 (централен дел), 2x MD. Прицврстувачи на држачот на телефонот (85мм), 1x голем стегач на држачот на телефонот (102мм), стегач за држачи на таблети 1x (187мм), глави од 2x топка. Пристигнува делумно собрани за лесно поставување. Лесно монтирајте 2 уреди на оваа поставка за живописи или снимање видео. Едноставно зашрафете ја оваа монтажна лента на кој било статив што веќе го поседувате. Ова поставување со двојно монтирање вклучува 3 различни држачи на уреди; Д -р.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди